SELAMAT DATANG ! ANDA KINI BERADA DI ZONE BLOGGIE SII PENDEK YANA :)

Thursday, January 27, 2011

hangout 26 january '11


heyy heyy . seronok boleyh hari neyy ? hoho . okay , agak taktau nak story dari mane , tapi ape yg dapat Yana cakap just memang TERhebad lhaa kann keluar hangout ngan sii Rara , Intan , Syud , Ajlaa and Scha hari neyy . kiteorangg keluar sempena nak celebrate befday Yana di TODAY'S MALL ULU TIRAM . agak awal kann ? haha . tapi sokeyh , demi dyorangg Yana tak kesa . wee :)
kiteorangg pegi tengok citer yg sekarang neyy tengah HOT diperkatekann . filem ape ? tak lain and tak bukan :

FILEM KHURAFAT :)

kelakar boleyh mase tengok citer neyy ? sii Intan , Syud and Scha paling TERbaik menjerit . adoii ! tolong lhaa, aku yg berdekah tengok korangg kodd . ahaa . yg sii Syud lagi , takodd punye pasal sampai Yana ponn jadi mangse TERcekau kuku dy yg tajam tuhh . ape lhaa Syud neyy . haha . nak citer lagi ke ? okayy , kiteorangg sempat SHOPPING , MAKAN MAKAN and yg paling penting KARAOKE . uwww , i LIKE ;)

Yana skip teros mase time KARAOKE tu okayy . sumpa best gile kodd karok kat SUPER STAR KARAOKE BOX tu . kiteorangg kalau dah harokk , tau tau jelah kann macam ne . haha . nanti if Rara dah upload pic dalam FB , Yana selitkann sekali kat sini okayy . hoho . ermm ape lagi erk ? ouhh ye , nak say THANKS sangat sangat kat Syud for present yg dy bagi tu . nak tau ape ? RAHSIE RAHSIE . hehe :)

neyy diantara scene scene kami di sana :
alololo , Intan kiss Yana for hadiah bfday . wee :)

sesi pembebelan telah bermula . haha :)

neyy dy sesi BERkaraoke . muke yana tak boleyh blaa kodd . ahaa :)

No comments:

Post a Comment