SELAMAT DATANG ! ANDA KINI BERADA DI ZONE BLOGGIE SII PENDEK YANA :)

Tuesday, February 15, 2011

I'm back ♥

Bismillahirahmanirahim

Salam . hye hye hye , I'm back writting . sumpa rindu yg TERamat nak update sii bloggie ney tau . tapi tu lhaa , lately neyy agak busy sikit sebab dah start keje baru kann . okay , bukak story pasal keje baru ney , nak tau Yana keje ape ? guess lhaa . tettt , mase dah tamat . haha * sewel . act , secare rasminye pade 2 FEBUARI 2011 , Yana dh start keje kat COOLBLOG ACONSAVE TAMAN DAIMAN JAYA . * sile lhaa datang . haha . nk tunjuk default pic Coolblog situ Yana belom ad , so Yana just terjah je dalam Google . so , ney sample je okayy . hee :)


keje kat sini memang seronok TERamat lhaa . pergh , hari ketige keje customer ramai gile . al-maklum lhaa Chinese New Year plus dh Gaji kann . tapi memang best lhaa , dapat Bos ponn memang spoting habis . madang buad lawak plus belanje makan je kejenye , mane lhaa badan tak naik . haha . kawan kawan satu tempat keje ponn sume okayy takde masalah . InsyaAllah lau diizinkan Tuhan maybe Yana keje situ sampai dapat tawaran sambung belajar nanti bulan September :)

okayy , 6 FEBUARI 2011 . hari kelime keje susa sikit nak grab kann , asyik Pending je bak kater Seraa n Abang Haziq , haha . tapi tu bukan pointnye , act mama n ayah Yana ade belikann present for befday Yana hari tu . nak tau Yana dapat ape ? perghh * kepoh . haha . Yana dapat favv phone Yana , NOKIA C3-00 , wee . thanks mama  n ayah . ILY very strong lhaa 


TAKNAK kehilangan fon lagi ! aminn :)

okayy lhaa , mate ponn dah agak melayukan plus esok pagi nak keje . so nanti ade mase Yana taip taip lagi okayy . haha . Gudnyte sii bloggie n blogger . wassalam :)

Saturday, January 29, 2011

hari tua


winkk winkk , hehe :)
semalam tak sempat nak update my hunney bloggie plus takde mood . boleyh ? haha .
okayy okayy , semalam genap lhaa hari tua yana yg ke 18 . hoho , dah tua rupenye saye ye . agaga . even tak berape meriah hari semalam but yana tetap seronok . sebab ? macam biase lhaa kann dapat free call . so ape lagi , BERgayut lhaa sampai dahan patah . haha .

happy betol dapat potpet lame lame plus dapat text dari member member yg wish befdayy yana . thanks korangg . sayangg korangg ketad ketad lhaa . wee :) tapi tapi , yana paling buad yana TERharu sangat mase adek angkat yana sii ketodd Idham tu  jadi orangg pertame wish . tepat kul 12am je dy call pakai public sekolah ngan kawan kawan dy and nyanyikann yana lagu "happy birthday" . adek ouhh adek , adek TERhebad lhaa . ouhh ye , tak lupe jugakk kat adek yana lagi sorangg sii Syafinas , kaka sayangg korangg sampai mangkat tauk ! :)

Thursday, January 27, 2011

hangout 26 january '11


heyy heyy . seronok boleyh hari neyy ? hoho . okay , agak taktau nak story dari mane , tapi ape yg dapat Yana cakap just memang TERhebad lhaa kann keluar hangout ngan sii Rara , Intan , Syud , Ajlaa and Scha hari neyy . kiteorangg keluar sempena nak celebrate befday Yana di TODAY'S MALL ULU TIRAM . agak awal kann ? haha . tapi sokeyh , demi dyorangg Yana tak kesa . wee :)
kiteorangg pegi tengok citer yg sekarang neyy tengah HOT diperkatekann . filem ape ? tak lain and tak bukan :

FILEM KHURAFAT :)

kelakar boleyh mase tengok citer neyy ? sii Intan , Syud and Scha paling TERbaik menjerit . adoii ! tolong lhaa, aku yg berdekah tengok korangg kodd . ahaa . yg sii Syud lagi , takodd punye pasal sampai Yana ponn jadi mangse TERcekau kuku dy yg tajam tuhh . ape lhaa Syud neyy . haha . nak citer lagi ke ? okayy , kiteorangg sempat SHOPPING , MAKAN MAKAN and yg paling penting KARAOKE . uwww , i LIKE ;)

Yana skip teros mase time KARAOKE tu okayy . sumpa best gile kodd karok kat SUPER STAR KARAOKE BOX tu . kiteorangg kalau dah harokk , tau tau jelah kann macam ne . haha . nanti if Rara dah upload pic dalam FB , Yana selitkann sekali kat sini okayy . hoho . ermm ape lagi erk ? ouhh ye , nak say THANKS sangat sangat kat Syud for present yg dy bagi tu . nak tau ape ? RAHSIE RAHSIE . hehe :)

neyy diantara scene scene kami di sana :
alololo , Intan kiss Yana for hadiah bfday . wee :)

sesi pembebelan telah bermula . haha :)

neyy dy sesi BERkaraoke . muke yana tak boleyh blaa kodd . ahaa :)