SELAMAT DATANG ! ANDA KINI BERADA DI ZONE BLOGGIE SII PENDEK YANA :)

Tuesday, February 15, 2011

I'm back ♥

Bismillahirahmanirahim

Salam . hye hye hye , I'm back writting . sumpa rindu yg TERamat nak update sii bloggie ney tau . tapi tu lhaa , lately neyy agak busy sikit sebab dah start keje baru kann . okay , bukak story pasal keje baru ney , nak tau Yana keje ape ? guess lhaa . tettt , mase dah tamat . haha * sewel . act , secare rasminye pade 2 FEBUARI 2011 , Yana dh start keje kat COOLBLOG ACONSAVE TAMAN DAIMAN JAYA . * sile lhaa datang . haha . nk tunjuk default pic Coolblog situ Yana belom ad , so Yana just terjah je dalam Google . so , ney sample je okayy . hee :)


keje kat sini memang seronok TERamat lhaa . pergh , hari ketige keje customer ramai gile . al-maklum lhaa Chinese New Year plus dh Gaji kann . tapi memang best lhaa , dapat Bos ponn memang spoting habis . madang buad lawak plus belanje makan je kejenye , mane lhaa badan tak naik . haha . kawan kawan satu tempat keje ponn sume okayy takde masalah . InsyaAllah lau diizinkan Tuhan maybe Yana keje situ sampai dapat tawaran sambung belajar nanti bulan September :)

okayy , 6 FEBUARI 2011 . hari kelime keje susa sikit nak grab kann , asyik Pending je bak kater Seraa n Abang Haziq , haha . tapi tu bukan pointnye , act mama n ayah Yana ade belikann present for befday Yana hari tu . nak tau Yana dapat ape ? perghh * kepoh . haha . Yana dapat favv phone Yana , NOKIA C3-00 , wee . thanks mama  n ayah . ILY very strong lhaa 


TAKNAK kehilangan fon lagi ! aminn :)

okayy lhaa , mate ponn dah agak melayukan plus esok pagi nak keje . so nanti ade mase Yana taip taip lagi okayy . haha . Gudnyte sii bloggie n blogger . wassalam :)

No comments:

Post a Comment