SELAMAT DATANG ! ANDA KINI BERADA DI ZONE BLOGGIE SII PENDEK YANA :)

Tuesday, January 25, 2011

injured

Bismillahirahmanirahim
akhirnye yana dah buad keputusan . yana rase maybe ney yg TERbaik buad yana and hafiz . yana dah pikir masak masak yg yana nak lepaskan dy buad selame lamenye , FULLSTOP !
ape sebabnye tu bia lhaa yana and tuhan saje yg tahu . ape yg yana boley cakap , maybe hati neyy dah tawar kodd untuk dy . cukup lhaa selame neyy ape yg yana dah rase and lalui . 

mungkin betul cakap orang , walau sejauh mane ponn bayang bayang if kite kejar , TAK mungkin kite akan dapat capai . dah TAKDIR tuk kiteorang bahagie cume untuk 1 TAHUN tu dulu , and sekarang hanye yana yg masih menyimpan perasaan SAYANG yg TAK PERNAH berubah dari dulu sampai sekarang .

KESEMPATAN demi KESEMPATAN dah yana bagi , tapi 1 punn tak dihargai . JANJI demi JANJI dilafazkan , tapi 1 punn tak ditunaikan . dah taktau ape lagi yang dy nak tuk puaskann hati dy . maybe KEBEBASAN yg boleyh buad hidup dy bahagie . tak gune if hanye yana je yg pertahankann hubungan neyy , tapi dy langsung taknak amek peduli . tapi sekarang yana da mule sedar sikit demi sikit yg mungkin dy BUKAN tuk yana .

to MOHAMMAD HAFIZ ZULHAILI :

Es , thanks sangat sangat izinkann yana memiliki hati Es 1 mase dulu . Yana tau mungkin TAKDIR kite tuk bersame hanye sampai kat sini je . cukup lhaa segale helah Es , Yana dah tak sanggup . Yana redha lepaskan Es untuk selame lamenye and Yana takkan hadir lagi . bia lhaa Yana simpan rase SAYANG neyy . dulu mase Es pernah tinggalkann Yana tuk perempuan lain , Yana dah cube belajar hidup tanpe Es . tapi disaat yana cube belajar terime kenyataan tu , Es muncul balik secare tibe tibe . Yana jadi tak menentu . Es hadir semule dalam hidup yana and Es bagi Yana harapan . Es BERJANJI lagi sekali takkan MENDUAkann Yana . ye hati Yana cukup senang tuk MEMAAFkann Es , tapi SUKAR tuk terima orangg lain dalam hati Yana . KENAPE Es sanggup TIPU Yana ? KENAPE Es sanggup MENduekann yana lagi sedangkann Yana cube semampu Yana lakukann ape je tuk jage hati Es . yana ketepikan EGO Yana semate mate tuk Es . lupe ke Es saat saat bahagie kite dulu ? saat Es berkorban tuk Yana 1 mase dulu ? mane pergi diri Es yg Yana kenal dulu ? sekarang Es sanggup HANCURkann KEPERCAYAAN yg Yana bagi . Es kalis macam macam ngan Yana , tapi Yana diam , saba and saba sebab Yana yakin Es boleyh berubah . tapi , neyy yg Yana dapat selame 1 TAHUN 5 BULAN 1 MINGGU 4 HARI tunggu Es . takpe lhaa Es , Yana yakin sume ney pasti ade HIKMAH . ALLAH tu maha ADIL kann :)
Yana tak layak tuk MENGHUKUM Es , tapi yg Yana harap , jangan lhaa ulangi sikap Es macam ney . cukup lhaa bia Yana je yg rase sume ney Es . Es jage lhaa diri baik baik tanpe Yana , jage kesihatan . lepas neyy Yana dah tak boley nak jage Es lagi , dah tak boley nak suapkann Es ubat macam dulu , and yg penting tak boley tepuk perut Es tu lagi . hope Es happy dengan "dy" kat sane . Yana dh lame tau Es ade orangg lain , tapi Yana masih BERSABAR . mungkin sekarang Yana dh tak kuad tuk tahan . Yana mintak maaf Es . tapi , kalau Es teringat saat kite bersame dulu , cube ingat kater kater Es mase kite jumpe tu , "tengok AWAN ingat JANJI , tengok BINTANG tande RINDU , tengok BULAN tande Yana pernah menerangi hidup Es" tau . salam sayang terakhir dari Yana buad Es , wassalam :')

No comments:

Post a Comment